O nama

Ko smo mi
Kako bi se osnovao i razvio vrtić pravih vrednosti, pored dobre volje, želje, angažovanja i nivoa obrazovanja koje osnivači vrtića LOLY neminovno poseduju, potrebno je formirati tim istomišljenika. LOLY tim čine:

 

  • Diplomirani vaspitač u predškolskim ustanovama – direktor,
  • Specijalista strukovni vaspitač – koordinator,
  • Diplomirani pedagog
  • Diplomirani psiholog, trener menadžer za poslovnu komunikaciju
  • Master profesor fizičkog vaspitanja – stručni saradnik
  • Diplomirani i master profesori stranih jezika, kao i mnogi drugi stručni saradnici.
Zašto odabrati nas?
Naša Vizija

Mi negujemo zdravu tradiciju, podstičemo prave vrednosti i od malih ljudi stvaramo velike ličnosti! Tehnološka era je nešto u čemu živimo, što nam je donelo mnoge koristi i olakšice i isto tako nam oduzela slobodno vreme, socijalni život i upravo prave vrenosti. Mi ih na mala vrata vraćamo u velikom stilu. Spajamo novo sa starim i staro dopunjujemo novim.

Razvijamo otvoreni sistem vaspitanja i obrazovanja dece ranog uzrasta kroz zajedničke akcije dece i odraslih, stvarajući podsticajnu klimu za negovanje životnih vrednosti i humanih odnosa. Kreiramo prostor i aktivnosti u skladu sa dečjom prirodom, osetljivošću i sposobnošću svakog pojedinca u tom procesu da istražuje načine življenja i učenja, da razmenjuje i primenjuje dobre modele prakse i da utiče na dobrobit u ličnom razvoju i razvoju zajednice.

Tim dete-roditelj-vaspitač spreman je da timski stvara, međusobno se uvažava, pozitivno komunicira i istražuje unapređujući svoje veštine, saznanja i praksu.

Mi smo dečji vrtić u kome će svako dete u interakciji sa drugima graditi sebe kao samostalnu, kreativnu i zadovoljnu ličnost i u kome i dete i roditelj i vaspitač ostvaruju pun potencijal.

Pravo okruženje za vaše najmilije

Prostor za decu opremljen je raznovrsnim dostupnim materijalima, igračkama i didaktikom, koji detetu pruža mogućnost sopstvenih izbora i razvijanje sopstvene igre.

Možemo se pohvaliti velikim, kvalitetno i pažljivo opremljenim dvorištem u kome naša deca provode većinu vremena, kako u slobodnim tako i u usmerenim aktivnostima.

Podstičemo vreme za zajedničke delatnosti dece i odraslih radi negovanja stvaralaštva, samopoštovanja, saosećajnosti, različitosti i odgovornosti prema sebi i drugima.

Stručni Tim

Obzirom da naš tim čine visoko obrazovani predavači sa višegodišnjim iskustvom, možete biti sigurni da je vaše dete u sigurnim rukama.

Veštine i iskustvo
Strani jezici (Cambridge Academy) 97%
Sportske aktivnosti99%
Kreativne radionice94%
Dramske aktivnosti97%
Muzičke aktivnosti95%
Razvoj govora94%